Bayatdoğanşalı Şeh. Er Hümbet Sayan İlkokulu
Bayatdoğanşalı Köyü / Karakoyunlu / IĞDIR

VİZYON

Milli eğitimin amaçları doğrultusunda çağın gereklerine uygun bilgi kazanan, bilgi üreten tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla gelecek için kullanan, kendi bölgesinde ve yurt çapında lider okul olmak. Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda, öğrenci, aile ve okul üçgeninde bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak bir engeli olmadığına inanarak veli memnuniyetini yükselten bir anlayışla bilgi ve donanımı tam nesiller yetiştirmek.

MİSYON

Okulumuz, Türk Milli Eğitiminin Temel İlkelerini, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak; öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.

Normal Eğitim

Başlangıç: 08:30 Bitiş: 14:10

Soba

Iğdır İl Merkezine Uzaklık 15 km. Karakoyunlu İlçe Merkezine Uzaklık 3 km.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda bulunan ekipmanlarımızla birlikte tenis, badminton ve voleybol faaliyetlerine ağırlık verilmektedir.